re:designed

Re:Designet anslået 2003 - Tidløs læder

Re:Designed blev etableret i Danmark i 2003 og er synonymt med håndtasker i kvalitetslæder. Vores passion for slow fashion driver os til at skabe holdbare designs i patineret læder. Hvert design er minutiøst håndlavet i samarbejde med dygtige håndværkere i vores danske hovedkvarter. Kvalitet er vores kern...

Re:Designet anslået 2003 - Tidløs læder

Re:Designed blev etableret i Danmark i 2003 og er synonymt med håndtasker i kvalitetslæder. Vores passion for slow fashion driver os til at skabe holdbare designs i patineret læder. Hvert design er minutiøst håndlavet i samarbejde med dygtige håndværkere i vores danske hovedkvarter. Kvalitet er vores kerne, tydeligt i hver kollektion med blødt kornet læder med en patineret finish, der kun bliver smukkere med tiden.

Re:Designed blev født ud af en fælles passion for mode. Grundlagt i 2003 af Allan Feder og en partner, begyndte det som en drøm at skabe noget nyt. Lidt anede de, hvor langt det ville gå. I 2003 startede virksomheden med ideen om at distribuere tøj fra det italienske mærke 'Dixie.' Begge grundlæggere havde stor erfaring i modebranchen, hvor den ene administrerede ordrer og forsendelser og den anden håndterede budgetter og fakturaer. Denne dynamiske duo lagde grundlaget for Re:Designed.

Mere

re:designed 7 varer

Viser 1 - 7 af 7
Viser 1 - 7 af 7