Saturn Mini Bag Sort

Nyhed

Saturn mini er smuk mini-udgave af den populære Saturn-taske fra muud – og den er måske noget af det fineste, vi længe har set.

Flere detaljer

479,20 DKK 479,20 DKK ekskl. moms

Yderligere information

lille håndlavet lædertaske/strikketaske/toilettaske

Saturn mini er smuk mini-udgave af den populære Saturn-taske fra muud – og den er måske noget af det fineste, vi længe har set. Måske er du i gang med at kreere et par lækre strømper eller et fint tørklæde? Saturn mini er håndlavet i blødt kvalitetslæder og passer perfekt til opbevaring af et mindre strikke- eller hækleprojekt. Tasken er, som sin storesøster, designet med fine, gennemtænkte detaljer – og selvom Saturn mini ikke er stor, vil den med garanti vække opsigt. Saturn mini er derfor det perfekte valg til dig, der gerne vil have en taske, der bliver lagt mærke til. 

Du bærer tasken på samme måde som en crossbody. Med praktiske lommer på både inder- og ydersiden giver tasken dig plads til de fleste af dine små hverdagsting. Tasken er desuden designet med to små åbninger ved lynlåsen, så du kan lade dit garn være i tasken, mens du strikker. På den måde undgår du, at dine garner filtrer sammen. 

Saturn mini er skabt til at lette din hverdag uden du behøver at gå på kompromis med looket. Det smukke læder er tidløst i sit udtryk og vil kun blive smukkere med tiden. 

• Ægte læder 
• Praktiske lommer på både inder- og ydersiden 
• Smart åbning til garn 
• Autentisk læder i bedste kvalitet, der vil holde i årevis 

Specifikationer:
Skulderrem: Ja, regulerbar og aftagelig, 130 cm
Højde: 14 cm
Diameter: 15 cm 
Materiale: Læder 
Foret: Polydrill med glat overflade, der garanterer nem vedligeholdelse 
Plejevejledning: muud Care & Clean

Læder er et naturprodukt. Derfor kan udseendet variere fra produkt til produkt. Ligeledes kan farvegengivelsen på webshoppen variere fra det produkt, du modtage.

Anmeldelser

No customer comments for the moment.

Skriv en anmeldelse

Saturn Mini Bag Sort

Saturn Mini Bag Sort

Saturn mini er smuk mini-udgave af den populære Saturn-taske fra muud – og den er måske noget af det fineste, vi længe har set.

Skriv en anmeldelse