Vilkår og betingelser

Levering: Vi sender varer til Færøerne og udlandet. Omkostningerne vedr. forsendelsen bliver lagt til købsprisen. Leveringstid på Færøerne er 3-4 dage. Levering til udlandet kan variere fra 7-14 dage.

Fortrydelsesret og returret: Fortryder du købet, kan du returnere varen inden for 14 dage, herefter 14 dage til at sende varen retur. Varen skal være i samme tilstand, som da den blev købt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. 

Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden bruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur. Følger kvittering med, kan du få pengene refunderet, ellers kan du få en tilgodeseddel.

Du kan enten sende pakken retur eller henvende dig i butikken i Toftir eller i SMS, Torshavn.  Send også venligst en e-mail til kundeservice:  navia@navia.fo eller ring tlf. +298 449282.

Hvis en forbruger anvender sin fortrydelsesret, bliver hele beløbet tilbagebetalt, som forbrugeren har betalt, inklusiv forsendelsesomkostninger m.m fra Navia til forbruger. I forbindelse af returnering af vare, skal forbrugeren selv betale for forsendelsesomkostninger fra forbrugeren til Navia.

Personlige oplysninger: Når du køber en vare, skal du oprette en brugerkonto, hvor du oplyser navn, postadresse, e-mail-adresse, tlf.nr. og andre oplysninger. Dine oplysninger bliver gemt, og næste gang du køber, skal du kun bruge e-mail-adresse og koden.

Hvis du ikke ønsker at have en  brugerkonto  og hermed modtage tilbud pr. e-mail, bedes du sende en e-mail til  navia@navia.fo. og du bliver slettet.

Mistet strikkeopskrift: Hvis din strikkeopskrift bliver væk på computeren, kan du ikke gøre krav på en ny.  Hvis opskriften ikke ses på din computer, bedes du kontakte navia@navia.fo.

Fejl i opskrifterne: I tilfælde af fejl i strikkeopskriften, f.eks ang. garnforbrug, er du velkommen til at kontakte Navia.  Du får ikke erstatning, men vi hjælper gerne med at finde en løsning.

Gavekort: Ved køb af gavekort på hjemmesiden,  angiver du værdien af gavekortet og udfylder navn og e-mail-adresse  på modtageren. Gavekortet bliver derefter sendt som  e-mail.  Modtageren modtager en e-mail med besked om gavekortet og får en rabatkode, som kan bruges ved køb på hjemmesiden. Gyldighed for gavekort er et år.

Reklamation: Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. Har du som forbrugere købt varer, har du i overensstemmelse med købelovens regler 24 måneders reklamationsret på alle varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du som forbruger snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Navia og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Reklamation kan foretages ved at kontakte vores kundecenter eller ved henvendelse i en af vores butikker. Lider varen af en fejl eller mangel, vil Navia søge at reparere varen eller alternativt foretage omlevering, hvis det ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for Navia. 

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Betaling: Du kan kun betale med betalingskort, hvor du indtaster dine kortoplysninger.  Vi behandler oplysningerne fortroligt og garanterer 100 procent sikkerhed.

Du kan betale med følgende betalingskort:

- Dankort

- Visa

- Visa - Dankort 

- MasterCard

- Visa Electron

I betalingsprocessen skal du udfylde følgende: betalingskortnummer,  udløbsdato og kontrolcifre. Når du har trykket på “Godkend”, bliver pengene trukket fra din konto, og du får en faktura tilsendt pr. e-mail.

Vi håber, du har fået glæde af vores service.  Tak for dit køb.